Inici

L’empresa

Empresa situada a Pòrtol (Mallorca), especialitzada en disseny, desenvolupament i realització de projectes de jardineria en general per a la creació de nous espais en perfecta harmonia amb l’entorn i dur a terme o convertir en realitat a partir de la idea idíl·lica del seu jardí somiat.

  • Podas, Tales de tot tipus d’arbres, palmeres, arbustos, tanques.
  • Disseny de jardins.
  • Manteniment integral de jardineria.
  • Control- Tractament de plagues i malalties.
  • Instal·lació i manteniment de sistemes de reg.
  • Altres serveis relacionats de nova creació complementaris i manteniment general.

Biodiversidad.- Per definició, exemple d’una jardineria que sap administrar els recursos de l’aigua, atès que les espècies naturals o autòctones presents en una eco-regió o en un microclima s’adapten per si mateixes als recursos locals. De manera que les plantes ornamentals i els fruits es conreen juntament amb les espècies autòctones o natives. Les espècies cultivades s’inclouen en una mena d’ecologia natural preexistent, no pertorbant, tot el contrari, afavorint amb el procés de la jardineria. Com en altres formes de jardineria, aquests jardins juguen un paper central decidint el que és correcte, sense altres coaccions.

Aspecte cultural i històric.- Dos evolucions paral · leles i perfectament diferenciades en la jardineria, derivades dels principals estils paisatgístics. Algunes cultures han desenvolupat una jardineria simètrica i rectilínia, unes altres una jardineria espontània i desordenada. Patis, àtics i interiors, culinari, botànic, aquàtic, aromàtic, àrid, amb cobertes vegetals o gespa artificial, tenint en compte en la seva extensió i variables en el context climatològic mediterrani.